POSLOVNO FOTOGRAFIRANJE

Poslovno fotografiranje, makeup: Studio Ping
Podjetja, ki so nam zaupala.

POSLOVNA FOTOGRAFIJA

Poslovna fotografija pove več kot besede - je vizualna predstavitev posameznika in podjetja. Predstavite se s profesionalnim poslovnim portretom, ki bo odražal vašo strokovnost in uspešnost.

Poslovno fotografiranje poteka v sproščenem vzdušju in s preprostimi navodili za različne poze, ki bodo odražale samozavest in profesionalnost v poslovnem svetu.

Slikanje poslovnih portretov, makeup: Urška Grošelj

Poslovne oz. korporativne fotografije prejmete profesionalno obdelane v digitalni obliki v visoki ločljivosti. Na izbiro imate studijsko in lifestyle poslovno fotografiranje.

Fotografije lahko uporabljate za promocijo na spletu (spletne strani, portali, socialna omrežja: Linkedin, Facebook, Instagram,...), ter v elektronskih in tiskanih medijih. Uporaba v druge promocijske namene (jumbo plakati, masovna reprodukcija, itd.) po dogovoru.

Poslovno fotografiranje na studijskem belem ozadju, makeup: Urška Grošelj
Poslovni studijski portret, makeup: Urška Grošelj
Poslovna fotografija.

STUDIJSKO POSLOVNO FOTOGRAFIRANJE - CENA

Studijska poslovna fotografija zajema doprsni in celopostavni portret. Izbirate lahko med dvema ponudbama, ki se razlikujeta po številu fotografij in možnosti menjave fotografskega ozadja ter menjave oblačil. Cene za studijsko fotografiranje so za eno (1) osebo.


PAKET 1

 • 20 min fotografiranje v foto studiu
 • 4 profesionalno obdelane fotografije v digitalni obliki
 • 1 foto ozadje (belo, sivo ali črno)
 • pomoč pri izbiri oblačil
 • Cena: 80 eur
 • Dodatna fotografija 15 eur

PAKET 2

 • 40 min fotografiranje v foto studiu
 • 8 profesionalno obdelanih fotografij v digitalni obliki
 • možnost menjave foto ozadja (belo, sivo in črno)
 • možnost menjave oblačil (do 3 videzi)
 • pomoč pri izbiri oblačil
 • Cena: 120 eur
 • Dodatna fotografija 15 eur

Če se zanimate za fotografiranje več oseb ali fotografiranje zaposlenih me kontaktirajte na info@portretnafotografija.com ali pokličite 031 504 434 in sestavil bom ponudbo prilagojeno vašim željam. Po dogovoru tudi fotografiranje za podjetja.

Studijski poslovni portret, makeup: Urška Grošelj
Poslovni portret.

LIFESTYLE POSLOVNO FOTOGRAFIRANJE - CENA

Lifestyle poslovno fotografiranje poteka na lokaciji po dogovoru. Poleg sproščenih poslovnih portretov vas fotografiram tudi pri dejavnosti, ki najbolje predstavi vašo osebno blagovno znamko in vaš način dela (telefonski pogovor, delo na računalniku, itd.). Med lifestyle fotografiranjem je možno menjavati oblačila. Cene za lifestyle fotografiranje so za eno (1) osebo.

 • 60 min fotografiranje na lokaciji po dogovoru
 • 8 profesionalno obdelanih fotografij v digitalni obliki
 • možnost menjave oblačil (do 3 videzi)
 • pomoč pri izbiri oblačil
 • Cena: 190 eur
 • Dodatna fotografija 15 eur

Če se zanimate za fotografiranje več oseb ali fotografiranje zaposlenih me kontaktirajte. Po dogovoru tudi fotografiranje za podjetja.


FOTOGRAFIRANJE PODJETJA, IZDELKOV IN DOGODKOV

Del predstavitve podjetja je tudi:

 • fotografiranje podjetja (poslovnih prostorov, proizvodnje in izdelkov),
 • fotografiranje izdelkov na beli podlagi (tabletop fotografiranje) za spletno prodajo
 • in fotografiranje poslovnih dogodkov (konferenca, seminar, otvoritev, praznovanje).

V kolikor se zanimate za fotografiranje za podjetja, me kontaktirajte na info@portretnafotografija.com ali pokličite 031 504 434 in sestavil bom ponudbo prilagojeno vašim željam.

Vabljeni k ogledu strani Reportažno in dokumentarno fotografiranje.


POSLOVNI MAKE UP IN UREJANJE FRIZURE

V poslovnem svetu ima svojo vlogo tudi zunanja podoba. Urejena frizura in primeren poslovni make up naj bi izražala eleganco in profesionalnost. Prepustite se urejanju profesionalne vizažistke Urške Grošelj, ki bo poskrbela za vaš brezhiben videz.

 • Cena za ženski poslovni make up je 40 eur, moški make up 20 eur.
 • Cena za urejanje frizure je od 10-20 eur.
Korporativni portret, makeup: Urška Grošelj

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

1. KJE POTEKA FOTOGRAFIRANJE?

Studijsko fotografiranje poteka v foto studiu na naslovu Preloška cesta 3, 1230 Domžale.

Na vašo željo se lahko dogovorimo tudi za fotografiranje na lokaciji po vašem izboru.


2. KAKŠNA OBLAČILA PREDLAGATE ZA POSLOVNO FOTOGRAFIRANJE?

Oblačila za poslovno fotografiranje, naj bodo skladna s predpisanim kodeksom oblačenja v vašem podjetju.

Ženska formalna obleka je sestavljena iz dvodelnega kostima - suknjič in krilo/hlače. Pri bolj sproščenem kodeksu oblačenja, je na voljo več raznolikih modelov obleke. Bluza je vedno z rokavom, ne oprijeta in brez napisov. Obutev je vedno v kombinaciji s hlačnimi nogavicami.

Korporativni moški portret.

Moška formalna obleka je sestavljena iz suknjiča, srajce z dolgimi rokavi, kravate in dolgih hlač. Pri sproščeni poslovni obleki kravato izpustimo, pri zelo sproščenih pravilih, so dovoljene tudi kavbojke.

Formalne barve poslovne ženske in moške obleke so črna, temno modra in temno siva. Formalne barve za srajce in bluze so bela ali zelo svetle barve. Pri bolj sproščenem kodeksu oblačenja, je obleka svetlejša, srajce in bluze pa tudi v drugih barvah in vzorcih.

Bolj kot je kodeks oblačenja sproščen, več lastnega sloga lahko pokažemo. Oblačila in dodatki naj bodo vedno kvalitetni in v koraku z modo.

Moški poslovni portret v foto studiu.

3. KDAJ IN V KAKŠNI OBLIKI PREJMEMO FOTOGRAFIJE?

V roku 7 dni po fotografiranju boste prejeli večje število fotografij. Med njimi si boste lahko izbrali toliko fotografij, kot jih vsebuje zakupljen paket, lahko pa vam končni izbor naredim jaz. Če boste želeli, boste lahko dokupili dodatne fotografije. Vse izbrane fotografije boste prejeli profesionalno obdelane v digitalni obliki v visoki ločljivosti.


4. V KATERE NAMENE SE FOTOGRAFIJE LAHKO UPORABLJA?

Fotografije lahko uporabljate za promocijo na spletu ter v elektronskih in tiskanih medijih. Uporaba v druge promocijske namene (jumbo plakati, masovna reprodukcija, itd.) po dogovoru.

Korporativna lifestyle fotografija, makeup: Urška Grošelj

5. KAKO POTEKA REZERVACIJA TERMINA?

Z mano lahko stopite v stik preko spodnjega kontaktnega obrazca, elektronskega naslova info@portretnafotografija.com ali preko telefona na 031 504 434. Dogovorili se bomo o terminu fotografiranja ter ostalih podrobnostih.

S klikom na gumb »Pošlji« se strinjate, da lahko vpisane podatke uporabimo za odgovor na vaše sporočilo. Več o tem na strani Politika zasebnosti.