PORTRETNO FOTOGRAFIRANJE - CENA

Doprsni portret, ličenje: Brow Bar One

PORTRETNA FOTOGRAFIJA - CENIK

Preverite ponudbo portretnega fotografiranja in si oglejte cenik. Kot končni izdelek prejmete profesionalno obdelane fotografije v digitalni obliki, po naročilu pa lahko izdelamo tudi fotografije v tiskani obliki.

Portretno fotografiranje poteka v foto studiu ali v naravi v okolici Domžal, v vseh letnih časih. Možno je tudi fotografiranje na drugi željeni lokaciji (z doplačilom potnih stroškov).

Izbirate lahko med različnimi paketi profesionalnega fotografiranja osebnih, poslovnih in promocijskih portretov:

POSLOVNI PORTRET

Naredite pravi vtis na vaše stranke in poslovne partnerje s profesionalnim poslovnim portretom, ki bo odražal vašo strokovnost in uspešnost. Izbirate lahko med studijskim in lifestyle poslovnim fotografiranjem.

Ponudba in cena za Poslovno fotografiranje.

LIFESTYLE FOTOGRAFIJA

Naj profesionalna lifestyle fotografija predstavi vašo osebno blagovno znamko in pripomore k izgradnji unikatne in privlačne javne podobe.

Ponudba in cena za Lifestyle fotografiranje.

DRUŽINSKI PORTRET

Fotografiranje družine v foto studiu ali med sprehodom v naravi. Dragoceni spomini na odraščanje otrok, medsebojno povezanost, praznovanje rojstnega dne ali drugega pomembnega družinskega dogodka.

Ponudba in cena za Družinsko fotografiranje.

FOTOGRAFIRANJE OTROK

Podarite otroku posebno doživetje in neprecenljiv spomin –unikatno pravljično foto zgodbo in scenografijo, v kateri bo nastopil pred fotografskim objektivom kot glavna zvezda.

Ponudba in cena za Fotografiranje otrok.

PORTRET V NARAVI

Sproščeno portretno fotografiranje med sprehodom po obrobju gozda in travnika. Portret v objemu narave, ki vas bo razveseljeval tudi kasneje.

Ponudba in cena za Fotografiranje v naravi.

STUDIJSKI PORTRET

Preizkusite se v vlogi fotomodela in doživite pravo modno fotografiranje. Za promocijo na družabnih omrežjih, spletu ali kot modni book.

Ponudba in cena za Studijsko fotografiranje.

KREATIVNI PORTRET

Posebno doživetje in neprecenljiv spomin – unikatni kreativni portret. Posebej za vas bomo oblikovali fotografsko scenografijo na eno izbrano temo.

Ponudba in cena za Kreativno fotografiranje.

BEAUTY HEADSHOT

Beauty headshot ali studijski doprsni portret lahko uporabite za promocijo na spletu ali kot modni book. Naj profesionalni beauty headshot izrazi vašo unikatnost in naredi dober vtis.

Ponudba in cena za Beauty headshot fotografiranje.

MODNO FOTOGRAFIRANJE IZDELKOV

Modno fotografiranje izdelkov za promocijske namene. Predstavite vašo znamko oblačil, modnih dodatkov ali nakita s profesionalnim modnim portretom.

Ponudba in cena za Modno fotografiranje izdelkov.

PROMOCIJSKI PORTRET

Fotografiranje glasbenikov, igralcev in umetnikov. Predstavite se s profesionalnim promocijskim portretom, ki bo odražal vašo kreativnost in uspešnost.

Ponudba in cena za Promocijsko fotografiranje.

FOTOGRAFIRANJE ZA DOKUMENTE

Fotografiranje za biometrične potne listine, osebne izkaznice, vozniško dovoljenje ali vizo. Izdelamo fotografijo v klasični tiskani obliki in izdamo potrdilo e-fotograf. Fotografiranje za dokumente poteka v foto studiu v Domžalah, po predhodni najavi na telefonsko številko 031 504 434.

Ponudba in cena za Fotografiranje za dokumente.

DARILNI BONI ZA FOTOGRAFIRANJE

Razveselite svoje najdražje z darilnim bonom za fotografiranje. Izbirate lahko med raznoliko ponudbo darilnih bonov za portretno fotografiranje.

Ponudba in cena za Darilne bone za fotografiranje.

PROFESIONALNO FOTOGRAFIRANJE

Vabljeni k ogledu strani PROFESIONALNO FOTOGRAFIRANJE, kjer boste našli ponudbo za fotografiranje porok, parov, nosečnic in novorojenčkov, ter reportažno-dokumentarno fotografiranje.

PROFESIONALNO LIČENJE

Del vrhunske fotografije je tudi profesionalni makeup in urejena frizura. Vizažistka - maskerka Urška Grošelj bo poskrbela za vaš brezhiben videz na portretnih fotografijah. Vabljeni k ogledu ponudbe na strani PROFESIONALNO LIČENJE.