MODNO FOTOGRAFIRANJE IZDELKOV

Modno fotografiranje izdelkov

MODNO FOTOGRAFIRANJE - IZDELKI IN PRODUKTI

Predstavite vaše izdelke z modnim promocijskim portretom, ki bo odražal vizijo in ustvarjalnost pri oblikovanju izdelka. Na predstavitveni fotografiji ste lahko model vi sami ali pa ga priskrbimo mi. Profesionalna promocijska fotografija bo predstavila vaš izdelek na vizualno privlačen način, poudarila njegove prednosti in dodano vrednost ter ga približala končnemu kupcu. Modno fotografiranje izdelkov je namenjeno za promocijo na spletu, socialnih omrežjih in medijih.

Modno fotografiranje izdelkov lahko poteka na eni ali več izbranih lokacijah – foto studio, narava ali interier. Med modnim fotografiranjem je možna menjava videza modela (sprememba oblačil, make up-a in frizure). Kot končni izdelek prejmete profesionalno obdelane fotografije v digitalni obliki.

Povpraševanje za modno promocijsko fotografiranje pošljite na elektronski naslov info@portretnafotografija.com ali pokličite 031 504 434 in sestavil bom ponudbo prilagojeno vašim željam.

Promocijsko fotografiranje izdelkov

MAKE UP IN UREJANJE FRIZURE

Za modno fotografiranje je možno najeti profesionalno vizažistko Urško Grošelj, ki bo poskrbela za brezhibno urejen make up in frizuro modela, ki bo predstavljal vaš izdelek.

Modni promocijski portret

FOTOGRAFIRANJE IZDELKOV ZA SPLETNO PRODAJO

FOTOGRAFIRANJE NA BELI PODLAGI – TABLETOP PHOTO

V kolikor se zanimate za fotografiranje izdelkov na beli podlagi (tabletop fotografiranje) za spletno prodajo, me prosim kontaktirajte na info@portretnafotografija.com ali pokličite 031 504 434 in sestavil bom ponudbo prilagojeno vašim željam.