LIFESTYLE FOTOGRAFIJA

LIFESTYLE FOTOGRAFIJA – PERSONAL BRANDING FOTOGRAFIRANJE

Lifestyle ali personal branding fotografija je odličen način za predstavitev osebne blagovne znamke. Naj profesionalna oglaševalska fotografija pripomore k izgradnji vaše unikatne in privlačne javne podobe.

Lifestyle fotografija

PORTRET V NARAVI ALI NA DELOVNEM MESTU

Lifestyle fotografiranje poteka na lokaciji po dogovoru (pisarna, na domu, narava...). Portretno fotografiranje v naravi lahko poteka npr. med sprehodom po obrobju gozda in travnika, fotografiranje v pisarni, pa lahko prikazuje delo na računalniku ali sestanek s sodelavci.

S preprostimi napotki za poziranje se bodo ustvarile fotografije, ki bodo predstavile vašo osebno blagovno znamko ter hkrati izrazile vašo osebnost in življenjski stil.

Fotografije lahko uporabljate za promocijo na spletu (spletne strani, socialna omrežja: Linkedin, Facebook, Instagram, portali za spletno spoznavanje (Ona-on, Tinder, Zmenkarije...), ter v elektronskih in tiskanih medijih. Uporaba v druge promocijske namene (jumbo plakati, masovna reprodukcija, itd.) po dogovoru.

Personal branding fotografija

LIFESTYLE FOTOGRAFIRANJE - CENA

Lifestyle fotografija vključuje sproščene portrete in fotografiranje dejavnosti, ki najbolje predstavi vašo osebno blagovno znamko in način življenja (delo na računalniku, telefonski pogovor, rekreiranje, hobi, itd.) Med lifestyle fotografiranjem je možno menjavati oblačila. Cena za lifestyle fotografiranje je za eno (1) osebo.

  • 60 min fotografiranje na lokaciji po dogovoru
  • 8 profesionalno obdelanih fotografij v digitalni obliki
  • možnost menjave scene (do 3 postavitve)
  • možnost menjave oblačil (do 3 videzi)
  • Cena: 190 eur
  • Dodatna fotografija 15 eur.

Če se zanimate za portretno fotografiranje več oseb ali fotografiranje zaposlenih me kontaktirajte na info@portretnafotografija.com ali pokličite 031 504 434 in sestavil bom ponudbo prilagojeno vašim željam. Po dogovoru tudi fotografiranje za podjetja.

Promocija lastne blagovne znamke

MAKE UP IN UREJANJE FRIZURE

Da boste na lifestyle fotografijah brezhibno urejeni, lahko poskrbi profesionalna vizažistka Urška Grošelj, ki bo ličenje in urejanje frizure prilagodila vašemu osebnemu stilu in željam.

  • Cena za ženski make up je 40-50 eur, moški make up 20 eur.
  • Cena za urejanje frizure je od 10-20 eur.