FOTOGRAFIRANJE IZDELKOV

Modno fotografiranje izdelkov

FOTOGRAFIRANJE IZDELKOV Z MODELOM

Predstavite vaše izdelke s promocijsko fotografijo, ki bo odražala vizijo in ustvarjalnost pri oblikovanju izdelka. Na predstavitveni fotografiji ste lahko model vi sami ali pa ga priskrbimo mi. Profesionalna fotografija za oglase bo predstavila vaš izdelek na vizualno privlačen način, poudarila njegove prednosti in dodano vrednost ter ga približala končnemu kupcu.

Oglaševalske fotografije lahko uporabljate za promocijo na spletu (spletne strani, portali, družabna omrežja: Facebook, Instagram,...), ter v elektronskih in tiskanih medijih. Uporaba v druge promocijske namene (jumbo plakati, masovna reprodukcija, itd.) po dogovoru.

Oglaševalsko fotografiranje izdelkov lahko poteka na eni ali več izbranih lokacijah – foto studio, narava ali interier. Med fotografiranjem je možna menjava videza modela (sprememba oblačil, make up-a in frizure). Kot končni izdelek prejmete profesionalno obdelane fotografije v digitalni obliki.

Povpraševanje za fotografiranje za oglase pošljite na elektronski naslov info@portretnafotografija.com ali pokličite 031 504 434 in sestavil bom ponudbo prilagojeno vašim željam.

Oglaševalsko fotografiranje produktov.

MAKE UP IN UREJANJE FRIZURE

Za fotografiranje produktov z modelom je možno najeti profesionalno vizažistko Urško Grošelj, ki bo poskrbela za brezhibno urejen make up in frizuro modela, ki bo predstavljal vaš izdelek.

Modni promocijski portret

FOTOGRAFIRANJE IZDELKOV ZA SPLETNO PRODAJO

Fotografiranje predmetov v fotografskem studiu.

FOTOGRAFIRANJE NA BELI PODLAGI – TABLETOP FOTOGRAFIJA

Studijsko tabletop fotografiranje.
Studijsko fotografiranje na beli podlagi.
Fotografiranje izdelkov za spletno stran.
Fotografiranje predmeta na belem ozadju za spletno prodajo.

V kolikor se zanimate za fotografiranje produktov na beli podlagi (table top fotografiranje) za spletno prodajo, me prosim kontaktirajte na info@portretnafotografija.com ali pokličite 031 504 434 in sestavil bom ponudbo prilagojeno vašim željam.