FOTOGRAFIRANJE IZDELKOV

Modno fotografiranje izdelkov

MODNO FOTOGRAFIRANJE

Predstavite vaše izdelke z modnim promocijskim portretom, ki bo odražal vizijo in ustvarjalnost pri oblikovanju izdelka. Na predstavitveni fotografiji ste lahko model vi sami ali pa ga priskrbimo mi. Profesionalna modna fotografija bo predstavila vaš izdelek na vizualno privlačen način, poudarila njegove prednosti in dodano vrednost ter ga približala končnemu kupcu.

Fotografije lahko uporabljate za promocijo na spletu (spletne strani, portali, družabna omrežja: Facebook, Instagram,...), ter v elektronskih in tiskanih medijih. Uporaba v druge promocijske namene (jumbo plakati, masovna reprodukcija, itd.) po dogovoru.

Modno fotografiranje izdelkov lahko poteka na eni ali več izbranih lokacijah – foto studio, narava ali interier. Med modnim fotografiranjem je možna menjava videza modela (sprememba oblačil, make up-a in frizure). Kot končni izdelek prejmete profesionalno obdelane fotografije v digitalni obliki.

Povpraševanje za modno promocijsko fotografiranje pošljite na elektronski naslov info@portretnafotografija.com ali pokličite 031 504 434 in sestavil bom ponudbo prilagojeno vašim željam.

Promocijsko fotografiranje izdelkov

MAKE UP IN UREJANJE FRIZURE

Za modno fotografiranje je možno najeti profesionalno vizažistko Urško Grošelj, ki bo poskrbela za brezhibno urejen make up in frizuro modela, ki bo predstavljal vaš izdelek.

Modni promocijski portret

FOTOGRAFIRANJE IZDELKOV ZA SPLETNO PRODAJO

FOTOGRAFIRANJE NA BELI PODLAGI – TABLETOP FOTOGRAFIJA

V kolikor se zanimate za fotografiranje izdelkov na beli podlagi (tabletop fotografiranje) za spletno prodajo, me prosim kontaktirajte na info@portretnafotografija.com ali pokličite 031 504 434 in sestavil bom ponudbo prilagojeno vašim željam.