PROMOCIJSKI PORTRET

Promocijski portret

PROMOCIJSKI PORTRET – GLASBENIKI, IGRALCI, UMETNIKI

Fotografiranje glasbenikov, igralcev in umetnikov za promocijske objave na spletu in družabnih omrežjih, objave v medijih, jumbo plakati, gledališki list... Predstavite se s profesionalnim promocijskim portretom, ki bo odražal vašo samozavest in kreativnost.

PROMOCIJSKO FOTOGRAFIRANJE

Promocijsko fotografiranje lahko poteka na eni ali več izbranih lokacijah – foto studio, narava in interier. Namenjeno je posameznikom in skupinam. Fotografiranje poteka v sproščenem vzdušju in s preprostimi navodili za različne poze. Med fotografiranjem je možno menjavati rekvizite, oblačila, make up in frizuro. Kot končni izdelek prejmete profesionalno obdelane fotografije v digitalni obliki.

Povpraševanje za promocijsko fotografiranje pošljite na elektronski naslov info@portretnafotografija.com ali pokličite 031 504 434 in sestavil bom ponudbo prilagojeno vašim željam.

Promocijsko fotografiranje

MAKEUP IN UREJANJE FRIZURE

Profesionalna vizažistka Urška Grošelj bo poskrbela, da boste na promocijskem portretu izgledali brezhibno. Lahko vam uredi diskreten dnevni make up ali večerni make up v intenzivnejših barvah z umetnimi trepalnicami. Za še večjo raznolikost promocijskih portretov je možno tudi spremeniti make up in frizuro med fotografiranjem.

Studijski promocijski portret

KONCEPTUALNA FOTOGRAFIJA

Pomocijska fotografija za predstavitev glasbenega albuma ali gledališke predstave je lahko tudi serija fotografij, ki je osnovana na unikatni ideji. Zaupajte mi vaše ideje za konceptualno fotografiranje, nato pa se prepustite moji ustvarjalnosti. Povpraševanje mi pošljite na elektronski naslov info@portretnafotografija.com ali pokličite 031 504 434.