FOTOGRAFIJE ZA DOKUMENTE

fotografiranje za osebno
Fotografiranje za dokument

FOTOGRAFIJA ZA OSEBNI DOKUMENT

Fotografiranje za dokumente - biometrične potne listine, osebne izkaznice, vozniško dovoljenje ali vizo.

Izdelamo fotografije v klasični tiskani obliki (3,5 x 4,5 cm) in izdamo potrdilo z unikatno referenčno številko e-fotografa, ki jo predložite na upravni enoti ob vložitvi vloge za izdajo osebnega dokumenta.

Fotografiranje za dokumente poteka v foto studiu v Domžalah, po predhodni najavi na telefonsko številko 031 504 434.

Naslov:

Preloška cesta 3,
1230 Domžale

FOTOGRAFIRANJE ZA DOKUMENTE – CENA

  • 6 profesionalnih fotografij v tiskani obliki (3,5 x 4,5 cm)
  • potrdilo z unikatno referenčno številko e-fotograf
  • sivo ozadje
  • Cena: 14 eur

E-FOTOGRAF

S tako imenovanim sistemom e-fotograf je omogočeno pošiljanje fotografij v elektronski obliki od fotografov (ki so od Ministrstva za notranje zadeve pridobili avtorizacijo za uporabo e-fotografa), preko osrednjega elektronskega odložišča fotografij na upravne enote.

Za ta namen so vzpostavljeni poseben spletni servis in mehanizmi, ki omogočajo varen prenos fotografij. Osrednji sistem v odložišču preveri ustreznost fotografij prek posebnega modula za preverjanje v skladu z veljavnimi standardi. Po preverjanju bo fotografiji dodeljena unikatna referenčna številka na potrdilu, ki ga bo fotograf izdal stranki, ta pa ga bo ob vložitvi vloge za izdajo osebnega dokumenta predložila na upravni enoti.

Fotografija posameznika bo v osrednjem elektronskem odložišču shranjena 1 leto, v tem obdobju pa se bo lahko poljubnokrat uporabila za izdelavo osebnega dokumenta.

Na potrdilu, ki ga izda fotograf, so lahko označena tudi možna odstopanja od navodil za izdajo fotografije za biometrične potne listine, in sicer tedaj, ko stranka želi fotografijo za izdajo osebne izkaznice ali vozniškega dovoljenja (rahlo odprta usta ob nasmešku) ali ob fotografiranju dojenčkov, majhnih otrok oziroma oseb s telesnimi hibami.

(Republika Slovenija, Ministrstvo za notranje zadeve)

MAKE UP IN UREJANJE FRIZURE

S predhodno rezervacijo termina je kot dodatna storitev na voljo tudi make up in urejanje frizure. Naj za vaš brezhiben videz na fotografijah za dokumente poskrbi profesionalna vizažistka Urška Grošelj.

  • Cena za ženski dnevni make up je 40 eur, moški make up 20 eur.
  • Cena za urejanje frizure je od 10-20 eur.