DARILNI BONI ZA FOTOGRAFIRANJE

Darilni bon za portretno fotografiranje.

Razveselite svoje najdražje in podarite darilni bon za portretno fotografiranje.

Izbirate lahko med ponudbo darilni bonov za družinski portret, fotografiranje otroka, poslovni portret, lifestyle fotografiranje, kreativni portret ali beauty headshot. Po naročilu je na voljo tudi darilni bon za oblikovanje foto knjige.

Portretno fotografiranje (glede na vrsto izbranega paketa) poteka v foto studiu ali v naravi v okolici Domžal, v vseh letnih časih. Možno je tudi fotografiranje na drugi željeni lokaciji (z doplačilom potnih stroškov).

Za nakup darilnega bona me kontaktirajte na info@portretnafotografija.com ali pokličite 031 504 434.

Darilni boni za studijski portret.
Darilni boni za portretno fotografiranje.

DARILNI BONI – CENIK FOTOGRAFIRANJA

STUDIJSKA DRUŽINSKA FOTOGRAFIJA

Družinsko fotografiranje poteka v foto studiu ali med sprehodom v naravi, kjer se v fotografski objektiv ujamejo spomini na igro, smeh in objeme.

Izbirate lahko med darilnimi boni, ki vsebujejo različno število profesionalno obdelanih fotografij v digitalni obliki. Paket 20 fotografij ponuja možnost fotografiranja tudi na drugi željeni lokaciji (z doplačilom potnih stroškov).

Vabljeni k ogledu galerije Studijska družinska fotografija.

Cena:

Družinsko fotografiranje v foto studiu:

 • 4 digitalne fotografije - 60 eur
 • 15 digitalnih fotografij - 190 eur

Družinsko fotografiranje v naravi:

 • 2 digitalni fotografiji - 25 eur
 • 4 digitalne fotografije - 40 eur
 • 20 digitalnih fotografij - 170 eur

FOTOGRAFIRANJE OTROKA

Obdarite otroka s posebnim doživetjem in neprecenljivim spominom – unikatnim fotografiranjem. Foto zgodbo oblikujemo posebej zanj, da bo pred fotografskim objektivom nastopil kot glavna zvezda.

Vabljeni k ogledu galerije Fotografiranje otrok.

Cena:

 • 5 fotografij - 190 eur

POSLOVNI PORTRET

Poslovni portret je vizualna predstavitev posameznika in podjetja. Na izbiro imate darilni bon za studijsko ali lifestyle poslovno fotografiranje za eno (1) osebo.

Vabljeni k ogledu galerije Poslovno fotografiranje in Lifestyle fotografiranje.

Cena:

Studijsko poslovno fotografiranje:

 • 4 fotografije - 80 eur
 • 8 fotografij - 120 eur

Lifestyle poslovno fotografiranje:

 • 8 fotografij - 190 eur

LIFESTYLE FOTOGRAFIRANJE

Profesionalna lifestyle fotografija za unikatno in privlačno predstavitev osebne blagovne znamke. Darilni bon za fotografiranje je namenjen eni (1) osebi.

Vabljeni k ogledu galerije Lifestyle fotografiranje.

Cena:

 • 8 fotografij - 190 eur

KREATIVNI PORTRET

Podarite dragi osebi posebno doživetje in neprecenljiv spomin – unikatni kreativni portret. Posebej za vašega obdarovanca bomo oblikovali fotografsko scenografijo na eno izbrano temo: Čarobnost gozda, Med lučkami, Igra svetlobe in barv.

Vabljeni k ogledu galerije Kreativni portret.

Cena:

 • 5 fotografij - 190 eur

BEAUTY - HEADSHOT

Darilni bon za studijski doprsni portret ali beauty headshot. Naj profesionalni studijski portret izrazi osebnost in edinstvenost portretiranca.

Izbirate lahko med dvema ponudbama za beauty headshot fotografiranje, ki se razlikujeta po številu fotografij in možnosti menjave fotografskega ozadja ter menjave videza. Darilni bon za fotografiranje je namenjen eni (1) osebi.

Vabljeni k ogledu galerije Beauty headshot.

Cena:

 • 4 fotografije - 80 eur
 • 8 fotografij - 120 eur

FOTO ALBUM

Podarite trajen spomin, podarite foto album. Vrednost darilnega bona je v višini vaših želja in lahko oblikovanje foto albuma pokrije delno ali v celoti. Za več informacij me kontaktirajte na info@portretnafotografija.com ali pokličite 031 504 434.


FOTOGRAFIRANJE PARA, NOSEČNICE IN NOVOROJENČKA

Za ponudbo profesionalnega fotografiranja in nakup darilnih bonov za fotografiranje para, nosečnice in novorojenčka, vabljeni k ogledu strani Profesionalno fotografiranje. Po naročilu je na voljo tudi darilni bon za fotografiranje poroke in oblikovanje poročne foto knjige.


DARILNI BON ZA MAKE UP

Za ponudbo profesionalnega ličenja in nakup darilnih bonov za make up kontaktirajte vizažistko Urško Grošelj na info@urskagroselj.com ali pokličite +38640 607 724. Profesionalno ličenje lahko uredi v studiu, na domu ali drugi željeni lokaciji.

Vabljeni k ogledu strani PROFESIONALNI MAKE UP


KONTAKT

E-mail

 • info@portretnafotografija.com

Telefon

 • +386 31 504 434

S klikom na gumb »Pošlji« se strinjate, da lahko vpisane podatke uporabimo za odgovor na vaše sporočilo. Več o tem na strani Politika zasebnosti.

Podaljšanje veljavnosti in menjava darilnih bonov

Veljavnost darilnega bona je eno (1) leto od izdaje.

Podaljšanje veljavnosti darilnim bonom je mogoče v šestih (6) mesecih, ki sledijo dnevu izteka veljavnosti. Strošek podaljšanja je 20 eur. Po preteku šest (6) mesecev od izteka veljavnosti darilnega bona, podaljšanje veljavnosti ni več mogoče.

Darilni bon je možno v celotnem obdobju njegove veljavnosti menjati za drug darilni bon iz trenutne ponudbe. Menjava je možna za darilni bon iste ali višje vrednosti (z doplačilom). Strošek menjave je brezplačen.

Prejemnik darilnega bona, ki želi podaljšati njegovo veljavnost ali ga zamenjati za drug darilni bon, naj pošlje sporočilo na info@andrazgregoric.com z naslednjimi podatki:

 • ime darilnega bona
 • datum veljavnosti

Darilnih bonov ni mogoče menjati za denar.


Cenik fotografiranja je v veljavi od 10. 2. 2023.